de Winkel


Een impressie van onze Winkel

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan onze winkel. Bewonder al onze prachtige vissen in hun onderkomen van ca 50.000 liter water. We hebben zowel Aziatische en Duitse(stendker) discvissen. We hebben een ruime zee, garnalen en bijvissen afdeling. We hebben een zeer grote Betta colletie met high end exemplaren.

Ook voor advies, microscopisch onderzoek, randapparatuur, aquariuminrichting, beplanting, medicijnen en al uw voer bent u bij ons aan het juiste adres.


Discus

We hebben op dit moment 140 aquariums staan met vissen. Waarvan 40 aquariums voor de Discus vissen zijn. We hebben Duitse Stendkers en Aziaten van Tony Tan en Jackson Keong. Discusvissen is van oorsprong ons specialisme. Voor een impressie kijk op onze Gallery , Facebook of instagram pagina om de recentes fotos van de deze mooie discusvissen te bewonderen.


Zee en Koraal afdeling

We hebben 14 aquariums met zeevissen en 2 mooie grote koralen bakken staan die we constant bijvullen met nieuwe vissen en stukjes koraal. Voor een impressie kijk op onze Gallery , Facebook of instagram pagina om de recentes fotos van de stukjes te bewonderen.


Betta afdeling

We hebben 2 stellingen staan gevuld met 140 bakjes met betta mannen in verschillende kleuren en staartvormen. Voor een impressie kijk op onze Gallery , Facebook of instagram pagina om de recentes fotos van de deze mooie betta's te bewonderen.